Aastavahetusballile on veel vabu kohti

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kontserdimajas on homme aastavahetusball.
Pärnu kontserdimajas on homme aastavahetusball. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Homme õhtul Pärnu kontserdimajas toimuvale aastavahetusballile, kus kuulutatakse välja tänavused aasta naine, aasta mees ja aasta tegu, on veel mõnukümmend vaba kohta.


Kontserdimaja piletikassa müüja Krädli Mihhailova sõnutsi oli täna keskpäeval saadaval ligi 80 piletit. “See, kes soovib ballile tulla, jõuab veel pileti osta. Pead anda, et pileteid kõigile soovijatele jagub, ma siiski ei julge,” ütles Mihhailova.



Pärnu aastavahetusballile oodatakse 500-600 inimest. Pääse peole maksab 250 krooni ja see sisaldab ka sooja ja külma buffet-lauda.



Homme kell 20 algaval Pärnu kontserdimaja ja Pärnu linnavalitsuse koostöös toimuval ballil esinevad segakoor Endla, lastekoor Pöial-Liisi, Pärnu linna noortekoor, üle-eestiline sümfooniaorkester, solist Meribel Müürsepp, dirigent Jüri-Ruut Kangur, ansambel Nuumen, ansambel Regatt, Kilingi-Nõmme võimlemisklubi Githa ja võimlemisklubi Janika.



Õhtujuhid on Merle Palmiste ja Henrik Normann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles