Helsingborgi Luciad esinevad Pärnus

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme saabuvad Pärnusse soojust ja valgust tooma sõpruslinna Helsingborgi Lucia tüdrukud.
Homme saabuvad Pärnusse soojust ja valgust tooma sõpruslinna Helsingborgi Lucia tüdrukud. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Homme saabuvad Pärnusse soojust ja valgust tooma sõpruslinna Helsingborgi Lucia tüdrukud, kes esinevad haridus- ja sotsiaalasutustes ning annavad kontserdi ka linnarahvale.


Luciad esinevad pühapäeval Eliisabeti kirikus, Pärnu haiglas, Tammiste hooldekodus, Pärnu lastekodus, esmaspäeval lasteaias Pöialpoiss, Männipargi lasteaias, toimetulekukoolis, Kuninga tänava põhikoolis ja erivajadustega inimeste rehabilitatsioonikeskus.



Linnarahvale toimub kontsert esmaspäeval kell 17 Raekoja saalis.



Esmaspäeval antakse üle ka Pärnu vapimärk Sten Nordqvistile, kes on Pärnu ja Helsingborgi suhete juures olnud nende loomisest alates ja tänu kelle panusele on kahe linna vaheline koostöö olnud aktiivne.



Aastate jooksul on Helsingborgi Luciad annetanud Pärnule ligi miljon krooni, mille eest on Pärnusse rajatud mänguväljakuid, korraldatud ühisseminare ning ostetud ka inventari erinevatele asutustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles