Minister kohtub liidritega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder arvab, et kõige raskem aeg põllumajanduse jaoks pole veel möödas, vaid saabub kevadel, kui põllumeestel tuleb hakata väljaminekuid tegema.
Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder arvab, et kõige raskem aeg põllumajanduse jaoks pole veel möödas, vaid saabub kevadel, kui põllumeestel tuleb hakata väljaminekuid tegema. Foto: Liis Treimann.

Homme teeb töövisiidi Pärnumaale põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder, kes alustab päeva kalateadlastega kohtumisest.


Pärnu maavanema Toomas Kivimägiga vestleb minister päevakajalistel teemadel ja pärastlõunal kell 14 ootavad teda maavalitsuse saalis Pärnu lahe partnerluskogu, Rohelise Jõemaa koostöökogu ja Raplamaa partnerluskogu Leader-programmi tegevusgruppide esindajad.



Iga tegevusgrupp esineb paarikümneminutilise ettekandega kaugemate eesmärkide ja tänavuste tegemiste kohta. Kohtumine ministriga on kavandatud kella 17ni. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles