Kersti Kreismann üllatas klassijuhatajat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmme gümnaasium.
Kilingi-Nõmme gümnaasium. Foto: Henn Soodla

Kilingi-Nõmme gümnaasiumis üllatasid 17. lennu vilistlased esmaspäeval oma klassijuhatajat, kauaaegset emakeele ja kirjanduse õpetajat Virve Martoja tema 80. sünnipäeval.


Juubilari õnnitlesid ka kolleegid ja mälumängukaaslased.



Vilistlaste hulgas, kes lõpetasid Kilingi-Nõmmes 1965. aastal tollase keskkooli, oli näitleja Kersti Kreismann, kes õpetajale juubeli puhul luges luuletusi. Kreismanni elulooraamatust “Paljajalu kõrrepõllul” on saanud piirkonna raamatukogude laenutatavaim teos.



Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õppealajuhataja Mari Karon mainis, et koolitundides said kohalviibinud teada, et nende õpetaja mäletab paremaid kirjutajaid ja sõnaosavamaid krutskimehi ning tema kahest õpilasest on saanud emakeele ja kirjanduse õpetajad siinsamas koolis.



Vilistlane Valter Parve, Tartu ülikooli Pärnu kolledþi lektor, palus õpetajalt koolipäevil tehtud tempude eest andeks ja tutvustas oma 8. klassi õpilaspäeviku märkustelahtrit.



23. veebruari hommikul kohtus praeguste õpilastega ka 10. lennu vilistlane, Tallinna tehnikaülikooli professor Ülo Sõstra.



Sel kevadel lõpetab maakonna suurima gümnaasiumi 61. lend. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles