“Tantsupalavik” õpetab eksootilisi tantse

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flamenkotantsijad. Foto on illustreeriv.
Flamenkotantsijad. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Laupäevasel tantsumaratonil Pärnus on kõigil tantsuhuvilistel võimalik ühe päeva jooksul õppida eksootilisi tantsustiile: temperamentset flamenkot ja salsat, noortepärast reggaeton’i ja pärnakaile Kaie Segeri kaudu tuntud line-tantsu.


“Tantsupalaviku” korraldaja, OÜ Act Managemendi tegevjuht Margit Suhhostavets lausus, et tantsuhuvilisi on Pärnusse tulemas kõikjalt Eestist, peale pärnakate on registreerunuid näiteks Tallinnast, Viljandist ja Hiiumaalt. Ta lisas, et osalejailt ei eeldata tantsukogemusi.



Reggaeton on Hispaanias ja Vahemere riikides kiiresti populaarsust kogunud, kuid Eestis veel suhteliselt tundmatu noortepärane tantsustiil, mis on sulam reggae’st ja hiphopist, õpetab Tatjana Ozdoba.



Flamenko temperamenti ja aristokraatset kehahoiakut süstib tantsuhuvilistesse Annika Nõmberg. Päeva lõpetab Ecuadorist pärit, kuid Eestis elav Jorge Hinojosa salsarütmidega.



Üritus algab laupäeva keskpäeval Strandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles