Võsa Pets: Eestis võimutsevad pendlimehed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 «Võsareporter» tõi seekordses saates vaatajateni pendlimehe ohvriks sattunud peresuhted, suuremaks veninud kütusepaagi ning talu, kuhu autoga juurde ei pääse.

Võimas sensitiiv

Nõmmel elava Milvi eksminia Jana keeldub temaga suhtlemast, sest pendlimees Veeliks Jalaka sõnul on ta energiavampiir

Varem polnud lähedaste vahel mingeid probleeme.

Asi algas, kui pojapoeg tõi sõna, et ema käib sensitiivi juures ning too olevat kuulutanud eksämma ja ühe õe energiavampiirideks. Sellest peale keeldub Jana ämmaga isegi telefonitsi suhtlemast.

Milvi pendlimehi ei usu ning tema sõnul olevat isegi pojapojad öelnud, et ema on ära pööranud. Ta kardab, et ka teised sugulased loobuvad ajapikku temaga suhtlemast.

Minia arvates on igal inimesel oma isiklik elu, sensitiiv ei puutu üldse siia ning ämmal on tõsised probleemid omaenda lastega.

Veeliks Jalakas ütles Võsale, et tema juures käib palju inimesi ning ei jäta nende hädasid meelde. Ta teadis, et inimesed peaks energia saama loodusest ja kosmosest, kuid linnas minnakse lihtsama vastupanu teed ning ammutatakse seda teistel inimestelt.

Energavampiiridega ei peaks kokku puutuma, kuid Jalakas tõdes, et on ikka hull olukord küll, kui lapsed ei saa vanematega suhelda.

Mõõtmatu paak

Järgmiseks rääkis üks autoomanik, et automaattanklast pumbati talle mingi nipiga paaki kümme liitrit rohkem, kui see mahutas.

Ta helistas tankla omanikule, kelle sõnul lähebki paaki tavaliselt kümme liitrit rohkem. Škoda esindusest öeldi, et paak mahutab täpselt 45 liitrit, kuid tšeki järgi läks sinna 53,46 liitrit.

Võsa kutsus autoomanikke, kellel samuti kütusepaak suuremaks veninud, endast teada andma.

Läbimatu talutee

Viimaks suundus Võsa keset Tõstamaa metsi asuvasse tallu, kuhu viib poolteist kilomeetrit ehtsat porimülgast. Majas elab haige südamega vanainimene ning kiirabi autoga tema juurde ei pääse.

Vallalt lubati kolm koormat teetäidet, isegi avaldus sai tehtud, kuid koormaid ei tulnud.

Vallavanem olevat perele öelnud, et kui ei meeldi siin elada, koligu minema.

Võsareporteri meeskond lõi autole hääled sisse ning sõitis maja juurde. Nad jõudsid küll kohale, kuid jäid kinni ka ning pidid lõpuks traktori kutsuma.

Vallavanem hoiatas, et jutt käib erateest, ning ütles, et selle probleemiga oleks pidanud juba maja ostes arvestama. Vallal polevat võimalik remontida mitut kilomeetrit erateed.

Arvutuste kohaselt kuluks tee kordategemiseks ligi miljon krooni.

Vaata saate videolõike Kanal 2 portaalist reporter.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles