Kimi Räikkönen käitus väikese tüdrukuga jõhkralt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkonen
Kimi Räikkonen Foto: AFP / Scanpix

Itaalia telekanal Mediaset avalikustas pildi ja videolõigu, millel on näha soomlasest vormel-1 pilooti Kimi Räikköneni pärast Saksamaa Hockenheimi osavõistlust tõukamas ühte autogrammi soovinud jaapanlannat, kes selle tagajärjel kogemata oma lapse pikali tõukab.

Kuigi Räikkönen nägi lapse maha kukkumist ja kuulis ta nuttu, ei jäänud ta seisma, et tüdrukut aidata, kirjutab Iltalehti.

Saksamaal Hockenheimi osavõistlusel kuuendaks jäänu viskas pilgu üle õla tagasi, kuid ei vaevanud ennast lapse aitamisega.

Tüdruku isa jõudis kohale pärast intsidenti ja aitas lapse asfaldilt üles. Ema aga jooksis staarile veel järele, et autogrammi saada. Naisel ei õnnestunud siiski möödunud aasta vormel-1 maailmameistrilt autogrammi saada.

Hiljem sattus perekond kokku vormel-1 kahekordse maailmameistri Mika Häkkineniga, kes kannatada saanud tüdrukule Hockhenheimi osavõistluse ametliku nokamütsi kinkis.

Juba Suurbritannias Silverstone`i võistlusel äratas «Jäämehe» hüüdnime kandev Räikkönen imestust, kui ta tõukas teda fotografeerida püüdnud prantslasest fotograafi pikali.

Videod Hockenheimis toimunust vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles