Mitch Winehouse: kanged narkootikumid tulid Amy ellu koos abieluga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse
Amy Winehouse Foto: Mavrixphoto/Scanpix

Amy Winehouse´i isa sõnul tarvitas tütar enne Blake Fielder-Civiliga abiellumist vaid kanepit ning oli kangemate narkootikumide vastane, kuid samas ei süüdista Mitch Winehouse tütre tegude eest tema abikaasat.

«Tema muusikat kuulates on ilmselge, et ta on juba mõnda aega kanepit tõmmanud, tõenäoliselt alates sellest ajast, kui ta oli 16 või 17, võib-olla isegi varasemast ajast. Ta oli üsnagi veendunud kangete narkootikumide vastane – ta ütles isegi, et ei suuda mõista, miks muusikaäri-inimesed kangeid narkootikumide tarvitavad, kuid see kõik muutus pool aastat tagasi, kui ta Blake´iga abiellus,» vahendab Digitalspy Winehouse´i isa poolt Briti telekanalile ITV1 öeldut.

«Ja ma ei ütle, et see on Blake´i süü, ma ütlen hoopis seda, et Amy on ise oma tegude eest vastutav. Siiski on fakt, et kanged narkootikumid tulid Amy ellu koos abieluga,» lisas isa, kes paljastas, et kuigi Amy on alkoholi tarvitamist vähendanud, on tal endiselt probleeme buliimia ja narkosõltuvusega.

«Teine probleem on buliimia, mis on endiselt ilmselge ja kuigi ta on kaalus juurde võtnud, mõjutab see endiselt tema tervist. Ja probleeme on ka ainete tarvitamisega. Aga olukord ei ole nii hull, kui väidetakse. Me mõtleme mõnikord, et kuhu see kõik välja viib. Ja me ei tea. Aga nagu ma olen ka varem öelnud, et kui ta peaks otsustama narkootikumidest loobuda, saab ta meie poolt kogu abi, mida vähegi vaja on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles